Motorboot verkopen?

Ervaren bemiddelaar

Wilt u succesvol uw motorboot of sloep verkopen? Kies dan voor bemiddeling of aankoop door de Motorbotenmarkt. Wij vinden vrijwel altijd een koper voor u. De Motorbotenmarkt heeft een uitgebreid netwerk en jarenlange ervaring in de wereld van motorboten en sloepen. Bij ons heeft u bovendien recht op 3 maanden gratis ligplaats en hoeft u vooraf niets te betalen. U betaalt namelijk pas provisie nadat uw boot is verkocht. Kijk, dat is de Motorbotenmark: betrouwbaar, actief en deskundig!

Hoe werkt de Motorbotenmarkt?

Bij ons begint alles met een goed en persoonlijk gesprek. Dan maken we ook een afspraak om met eigen ogen uw motorboot of sloep te beoordelen. Vervolgens stellen we een vrijblijvende taxatie op en krijgt u een verkoopvoorstel op basis van ‘no cure no pay’. Kortom: niet verkocht, dan ook geen kosten. Gaat u akkoord, dan starten wij de verkoop. Wist u trouwens dat wij uw boot kosteloos bij u ophalen, ongeacht waar u in Nederland woont?

Actieve marketing

De Motorbotenmarkt bereikt een heel groot en breed publiek. Wij zetten uw boot op onze eigen website én op drukbezochte occasion websites in binnen- en buitenland. Ongeveer 20 procent van onze kopers is namelijk afkomstig uit het buitenland. Voor extra verkoopkracht houden we jaarlijks showroomevenementen. Omdat de Motorbotenmarkt ook aan inruil doet, trekken wij nog meer potentiële kopers. Uw verkoopkansen bij Motorbotenmarkt zijn daardoor zeer gunstig.

Gecertificeerd taxateur 

De Motorbotenmarkt kent de markt van motorboten en sloepen op zijn duimpje. Als gecertificeerd taxateur hebben wij reële prijzen hoog in het vaandel staan. Dat is cruciaal voor een succesvolle verkoop van uw boot. De Motorbotenmarkt zorgt bovendien voor een transparante financiële afwikkeling. Onze betalingen worden via een ‘derdenrekening’ gedaan als waarborg voor veilig zakendoen. De Motorbotenmarkt helpt u graag met taxaties in geval van:

  • Aankoop
  • Financiering
  • Verzekering
  • Boedelscheiding
  • Overlijden

Vraag om een vrijblijvende taxatie

Bootgegevens

Persoonlijke gegevens