Over de Motorbotenmarkt

De motorboten- en sloepenspecialist

De Motorbotenmarkt is hét adres in Nederland voor jonge motorboten en sloepen. Bij ons vindt u zowel luxe motorboten tussen de 6 en 14 meter als traditionele open- en Cabin-sloepen. In onze verwarmde showroom is constant een groot aanbod jonge kwaliteitsboten voor u opgesteld. De motorboten en sloepen bij de Motorbotenmarkt zijn gemiddeld nooit ouder dan tien jaar. En belangrijk: de motorboten en sloepen zijn in onze fullservice werkplaats professioneel onderhouden door onze eigen scheepsmonteurs. 

Motorboten in de genen

Watersporters in hart en nieren. Zo kunnen Henk en Bart van den Berg zich het beste te omschrijven. Het zit blijkbaar in de genen, want zowel vader als zoon hebben een grote passie voor de watersport. Als familiebedrijf doen we alles graag perfect. Dat geldt uiteraard voor de kwaliteitsboten die we aanbieden, maar natuurlijk ook voor alle werkzaamheden rondom uw motorboot of sloep. Denkt u aan onderhoud en reparaties, winterstalling, financiering en verzekering. Als watersportliefhebbers hebben wij vooral ook de funfactor hoog in het vaandel staan. Varen met uw boot moet immers optimaal plezier geven. Daarom verwelkomen wij u ook graag in diezelfde plezierige, ongedwongen watersportsfeer in onze showroom. De koffie staat altijd voor u klaar!

Geschiedenis in het kort

De Motorbotenmarkt werd in 2006 opgericht in een kleine, oergezellige watersportloods in Terherne. De groei zat er al direct goed in. Daarom zijn we in 2008 verplaatst naar een groter onderkomen in Terherne. In 2011 verhuisden we naar onze grote nieuwbouwlocatie in Grou met een showroomoppervlak van 2.600 vierkante meter. Hier hebben we ook een eigen haven met 26 ligplaatsen voorzien van steigers, elektriciteit en water.

Zekerheid dat het goed zit

Eigenaren van motorboten en sloepen komen graag bij ons terug. Een kwestie van ouderwets vertrouwen en dat is ook precies het gevoel dat wij u willen geven. Wanneer u een gebruikte motorboot of sloep bij de Motorbotenmarkt aanschaft, dan weet u zeker dat het goed zit. Wij leveren altijd een kwaliteitsboot met garantie. Een motorboot of sloep die in uitstekende technische staat verkeert en goed is voor jarenlang en eindeloos vaarplezier. Vanzelfsprekend komen wij onze afspraken altijd na. Wij heten u van harte welkom in ons gezellige watersportdorp Grou! De Motorbotenmarkt is zes dagen per week open en u kunt gewoon bij ons binnenlopen. De koffie staat klaar!