Wat maakt de Motorbotenmarkt zo bijzonder?

Dé Specialist

De Motorbotenmarkt is dé specialist op het gebied van motorboten en traditionele open en Cabin sloepen. Zeiljachten en speedboten zult u bij ons echter niet vinden. De Motorbotenmarkt bestaat ruim tien jaar en kent de markt van motorboten en sloepen op zijn duimpje. Onze scheepsmonteurs zijn dan ook bekend met vrijwel ieder merk en type.

Zeker en betrouwbaar

De Motorbotenmarkt is een gedegen familiebedrijf. Wij houden van ‘ouderwets’ wederzijds vertrouwen en van ‘afspraak is afspraak’. Bij ons vindt u uitsluitend kwaliteitsboten in uitstekende technische staat en met garantie. Uitblinkende motorboten en sloepen die zijn voorzien van het Top Line keurmerk. Bij de Motorbotenmarkt weet u dat het goed zit. 

2600 m2 showroom

Regen of zonneschijn, in onze moderne showroom is het altijd een feestje om boten te kijken. Onze showroom is namelijk overdekt en lekker verwarmd. Bij ons vindt u een groot aanbod motorboten en jonge sloepen in verschillende prijsklassen. Uiteraard kunt u gebruik maken van gratis wifi en hebben wij verse koffie en thee voor u klaarstaan.

Altijd een ruim aanbod

De Motorbotenmarkt heeft altijd een ruim aanbod van jonge motorboten en sloepen. Van luxe motorboten voor langere reizen tot traditionele open en Cabin sloepen. Al onze boten zijn opgesteld in onze verwarmde showroom van 2.600 vierkante meter groot.

Aankoop en inruil

Wilt u uw eigen motorboot of sloep verkopen? Komt u dan ook vooral eens langs, want de Motorbotenmarkt doet ook aan inruil en aankoop. Op die wijze zorgen wij voor een levendige handel en hebben wij steeds een wisselend aanbod. Wij hebben altijd interesse in jonge, goed onderhouden motorboten en sloepen. U kunt ons natuurlijk ook bellen of mailen als u uw boot wilt verkopen of inruilen.

Fullservice werkplaats

De Motorbotenmarkt is dé specialist in onderhoud en reparaties aan motorboten en sloepen. Ook als u uw boot ergens anders heeft gekocht, bent u bij ons van harte welkom. Onze scheepsmonteurs zijn vaklieden met jarenlange ervaring die vrijwel elk merk en type boot kennen. In onze moderne werkplaats beschikken wij over alle faciliteiten voor zowel regulier onderhoud en pechservice als alle vormen van refit. Tevens verzorgt de Motorbotenmarkt het transport van uw boot door heel Nederland.

Financieren en verzekeren

Hulp nodig bij het financieren of verzekeren van uw boot? De Motorbotenmarkt biedt een brede service rondom de aanschaf van uw motorboot of sloep, zoals de financiering of verzekering. Ons netwerk bestaat uit betrouwbare en solide partners. Wij brengen u graag met hen in contact. Zo werken wij samen met de volgende partijen: